O nama

O nama
Elektron Group d.o.o. u svom asortimanu nudi veliki izbor elektromaterijala najpoznatijih proizvođača. Garantujemo Vam najbolju i najpovoljniju ponudu u gradu i šire!

U svojim prostorijama nudimo elektromaterijal,rasvjetu,klima uređaje te ostale materijale tematski povezane sa istima. 
Naša specijalnost su elektroinstalacijski materijali, od kablova i žica svih promjera i namjena u metraži, te gotovih, produžnih svih dužina i broja utičnica, sa zaštitom, sa tvornički ugrađenim konektorima,, spojnicama, utikačima te utičnicama, veliki izbor opreme i pribora za polaganje istih, kao što su PVC cijevi, kanalice za tiplanje i samoljepljive, RBC, TXN i TXS cijevi, dodatni pribor, obujmice, spojnice, koljena, tipli, vijci…najveći izbor zidnih prekidača i utičnica za domaćinstvo, te industrijskih utikača i utičnica.

Asortiman nadopunjujemo ukrasnom vanjskom i unutarnjom rasvjetom, LED rasvjetom, velikim izborom stolnih svjetiljki sa regulacijom i bez regulacije osvjetljenja, tehničkom rasvjetom, baterijskim svjetiljkama, rasvjetnim armaturama, grlima i velikom ponudom rasvjetnih tijela, odnosno sijalica: klasičnih, halogenih, živinih i natrijevih, štednih, sijalica za grijanje, sijalice protiv insekata, svih oblika i grla, boja, napona i namjena.

U našoj prodavaoni također možete pronaći i veliki izbor ostale elektro robe, senzora pokreta, bežična i žična zvona sa jednom ili više melodija, interfone, videofone, baterijske uloške svih formata i to u klasičnoj, alkalnoj i ultra alkalnoj izvedbi kao i punjive baterije, punjače za baterije, PVC vezice, ispitivače napona, mjerne instrumente, FID i grebenaste sklopke, spojnice, stezaljke, razvodne ormare u podžbuknoj i nadžbuknoj izvedbi, automatske, rastalne i staklene osigurače, strujne i antenske razdjelnike, univerzalne daljinske upravljače i sav ostali elektro materijal i pribor.

U ponudi također imamo i klima uređaje renomiranih svjetskih proizvođača.

KONTAKT INFO

Elektron-Group d.o.o.

Trnovačka br. 8, Velika Kladuša

Tel. +387 62 622 111
+387 37 770 514

Email. info@elektron.ba