Elektromaterijal

Elektromaterijal
Naša djelatnost obuhvaća maloprodaju, veleprodaju te dostavu elektroinstalacijskih materijala, rasvjetnih tijela, gromobranskog pribora, telefonskog pribora, utičnica, prekidača, cijevi, kutija, portafona i videonadzora.

Naš proizvodni program je raznovrstan i uvijek povezan sa najmodernijim tehnologijama. Distribuiramo proizvode iz oblasti tehnike sustava, elektromobilnosti, energetske tehnike, informatičke tehnike i rasvjete te uvijek dajemo prednost kvalitativnim, visokovrijednim i dugotrajnim proizvodima koji idu u korak s vremenom.


Paleta proizvoda kreće od razdjelnih ormara, releja, zaštitinih prekidača, sklopnika, kabela do sigurnosne rasvjete i proizvoda najnaprednijih mrežnih tehnologija. Elektron Group d.o.o je jedna od malobrojnih firmi koja svojom ponudom može u cijelosti pokriti sve potrebe elektroinstalatera. U strateški važnim područjima kao što su zaštitini prekidači, mrežna tehnika, sigurnosna rasvjeta i releji Elektron Group d.o.o. je vodeći na tržištu. Visoka kvaliteta proizvoda i optimirana tehnička rješenja jačaju naše korisnike u odnosu na njihovu konkurenciju u tržišnoj utakmici.

KONTAKT INFO

Elektron-Group d.o.o.

Trnovačka br. 8, Velika Kladuša

Tel. +387 62 622 111
+387 37 770 514

Email. info@elektron.ba